joechip Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ze se ptam.. Funguje Izlude Arena? popripade jak? Nasel jsem to na Wiki a nejak mi tam chybeji NPC, tak nevim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Myslim, ze to nefungovalo jak melo, a tak se ta arena vypla, aby nedelala neplechu. Nevim jestli to uz nekdo opravil, casem na to muzu mrknout.. az na to ten cas bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Quest na skill Shrink u Cruse/Paladina http://ragnarok-guide.com/ragnarok-crusade...um-skill-quest/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Zkousel jsem si udelat Veins Siblings Quest. Ale nevim jestli neblbne nejak to padani velbloudich bobku - brambor mam uz v inventari asi 9 sweet potato zadne, bobek taky zadny.Kdyz si jdu popovidat z mydlarkou Ivory tak mi rika ze ted uz vsechno vim ze mam jenom prinest bobky. Nevim kolim mi toho chybi ale uz jsem spotreboval asi 600 green herbu a je mi zinantni to zkouset znovu dokud nebudu vedet ze to funguje...Uvitam kazdou radu - dik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Zkousel jsem si udelat Veins Siblings Quest. Ale nevim jestli neblbne nejak to padani velbloudich bobku - brambor mam uz v inventari asi 9 sweet potato zadne, bobek taky zadny.Kdyz si jdu popovidat z mydlarkou Ivory tak mi rika ze ted uz vsechno vim ze mam jenom prinest bobky. Nevim kolim mi toho chybi ale uz jsem spotreboval asi 600 green herbu a je mi zinantni to zkouset znovu dokud nebudu vedet ze to funguje...Uvitam kazdou radu - dik. sweet potato? to nemas dostat, jen bobky a herbu si nachystej hodne, rekord je zatim tusim okolo 1.700 GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Zkousel jsem si udelat Veins Siblings Quest.Ale nevim jestli neblbne nejak to padani velbloudich bobku - brambor mam uz v inventari asi 9 sweet potato zadne,Funguje presne jak ma. Padej huntit herby Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 sweet potato? to nemas dostat, jen bobky a herbu si nachystej hodne, rekord je zatim tusim okolo 1.700 GL No me to treba napise - dopadlo to spatne padlo ti sweet potato - ale v inventari nemam nic.Nebo to napise padla ti brambora. Ty v inventari mam. Mozna mi to napsalo asi jednou ze mi padl bobek poop - Ale zadnej predmet co by se jmenoval bobek v inventari nemam... edit: diky vsem za vysvetleni - to vite jsem uz trochu pomalejsi Tak hura na herby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 No me to treba napise - dopadlo to spatne padlo ti sweet potato - ale v inventari nemam nic.Nebo to napise padla ti brambora. Ty v inventari mam. Mozna mi to napsalo asi jednou ze mi padl bobek poop - Ale zadnej predmet co by se jmenoval bobek v inventari nemam... Bobky ti padaj primo do ruky, kdo by si s nima spinil bagl ... zadny takovy item neni jen pokracuj a az padne posledni z nich udelej mydlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 No me to treba napise - dopadlo to spatne padlo ti sweet potato - ale v inventari nemam nic.Nebo to napise padla ti brambora. Ty v inventari mam. Mozna mi to napsalo asi jednou ze mi padl bobek poop - Ale zadnej predmet co by se jmenoval bobek v inventari nemam... ty bobky nejsou v invetari, jen ti napise, ze jsi je dostal, potrebujes 5 kousku az je budes mit, tak velbloud uz nebude nic chtit a posle te zpet za tim dedou Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Ahoj, nemohu najít NPC Tempestra, vyroba Mage Hat, kde je? Dik. V Alberte Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Ahoj, nemohu najít NPC Tempestra, vyroba Mage Hat, kde je? Dik. V Alberte Treba tady? btw. vrele doporucuju naucit se pracovat s databazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Ahoj, nemohu najít NPC Tempestra, vyroba Mage Hat, kde je? Dik. V Alberte staci pouzit db:)http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=al...amp;script=7164 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKILLER Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 dobry den,neviem ci sa to tu uz riesilo,ale jedna sa o kapra quest,mam problem taky ze neviem kde mam zohnat tych 20 kariet,neviem co to je hadam su to neni tie co sa davaju do veci a co maju aj slusnu cenu,dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 dobry den,neviem ci sa to tu uz riesilo,ale jedna sa o kapra quest,mam problem taky ze neviem kde mam zohnat tych 20 kariet,neviem co to je hadam su to neni tie co sa davaju do veci a co maju aj slusnu cenu,dikAno jsou to ty co se dávají do vÄcí... Sehnat je je pouze otázkou Äasu a i bez toho třetího kapra questu to máÄ celkem levné... A dřív to bylo 30 karet (pravda poringové padali na 0,4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Nějak se mi zadrhl Rybářský quest. Poprvé se mnou NPC komunikoval, poslal mÄ pro vÄci. ZapomnÄla jsem na jednu, a teÄ, když už ji mám, mÄ posílá pryÄ a prý sbohem. A vÄci teÄ už nechce, i když mám vÄechny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 jj, protoze jsi zapomnela na tu nejdulezitejsi - donest mu jidlo. Na to on je citlivej, proto se uz s tebou vic bavit nebude. Takhle to funguje uz od nepameti a je to tak spravne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Nekdo kdo delal Moonowl Cap mel docela bujnou fantazii....xD Kdopak to byl?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 mam takovy problemek :-) chci si udelat dalsi cepku u Balua v hunt spolku ale neunesu dvojnasobek tech veci. (i kdyz na sobe nic nemam) neda se to udelat tak, aby se ty veci dali donest postupne? nebo jedine reseni je si udelat dalsi postavu s vyssi nosnosti a vyhuntit zas 300 bodu pro vstup? diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Urcite by se to dalo. Mrknu na to a kdyztak to tam nejak pridam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 no nazdar :-) najprv by ma zaujimalo, ako to vyzera s tym Baluom v hunt spolku, ci sa tie itemy budu dat doniest postupne. no a otazka k novym questom: presunu sa zas npc z noveho payonu do stareho, ktory tu mame? :-) neviem teraz mena vsetkych, ale ma tam byt nejaka Wola, Kimeunbang a nejaky agent z rogue investigation questu. (mozno som este nejake zabudla) dik za info edit:zabudla som este npc Moonho Ahn a Gooho Ahn :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 jj, tech npc je hrozne moc a nas payon je uz uplne plnej... premejslel jsem o tom a povolim i novej payon, budem mit oba.... az to dodelam, dam vic detailu. Na balua mrknu pozdejs .. edit: sikula /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 budem mit obaNestras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Balu by mel umet prijmat veci na druhe capky postupne odted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 dakujem za ochotu a tesim sa z novej capky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Mám dotaz: nevím jestli to není nÄkde napsáno, ale.. ve kterém mÄstÄ je CTF arenka? ja jen že ne a ne ji najit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.