vlarad Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Ahoj, delal nekdo Red Glasses? Jsem v ty casti aerobiku, myslim ze tam je chybka v zadavani (asi osme) vždy mne to vyhodí, delam to už asi 2 hodiny a vzdy v tom samim míste hlaska "spatne"uz jsem z toho magor. Diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?npc=search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?npc=search? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ja mam problem pri queste na helm of darkness. sem už v Äasti s April a dvoma Äunikama. podla navodu sa mi ma v rohu miestnosti otvorit portal. ale ja tam mam iba cedulku s napisom "podivne miesto". a portal sa mi neotvara. skusal som nanho klikat, pobehovat okolo a klikat, relognut, aj som prisiel neskorsie (Äunici už tam zasa boli) a stale sa mi portal neotvara. dik za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Tenhle quest jsem tuÄím dÄlal .. možná .. kdysi .. nebo nějakej jinej, kterej ho vyžaduje, protože tu helmu tuÄím nemám .. Poprvý mi to taky neÄlo, protože sem tam naportil, ale když sem zkouÄel a zkouÄel a dobÄhnul tam skrz mapu pÄÄky, tak to Älo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 ja už sem skusil asi vÄecko...už len odchytit nejake GMko online aby sa nato podival Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 ja už sem skusil asi vÄecko...už len odchytit nejake GMko online aby sa nato podival Napis mi podrobnosti do PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Mam problem s questem "Einbroch Murder Quest".NPC Shinokas mi stale pise " ... " a neposle me do Laboratore.U jinych mich postav mi to normalne chodilo.Nesel by tento quest nejak resetovat abych ho mohl zacit znovu? (ted mi nejdou splnit navazujici questy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yruga Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 ahojte nevite co je to za Q? sel sem v prontere vlevu u warpu je takový kluk a ten mi dal nejaky knizky a ze je mam donest do yuna... nevite co je to za quest?? nikde to nemuzu najit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 ahojte nevite co je to za Q? sel sem v prontere vlevu u warpu je takový kluk a ten mi dal nejaky knizky a ze je mam donest do yuna... nevite co je to za quest?? nikde to nemuzu najithttp://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:curse_...the_nation_myth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 potreboval by som trosku poradit pri queste o kafra dollky , jedna sa presnejsie o NPC - Glarice: cmd fiel 07 .. stravil som na ten mape fakt asi 2 hodiny preportil som xy wingov a nenasiel som ju , ani podla databazi tam nieje , tak ak by sa nasiel niekto kto ju nasiel prosim hodte mi to tu dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetleming Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ahoj mam potiz se SIGN QUEST, proste mi nelze zatancit, zkousim to kazdy den a nejsem schopen to stihnout, neporadite mi nekdo jak na to?I napoje na rychlost jsem zkousel,zvyseni AGI taky nepomohlo, zkousim to delat s charem Assasin. Predem dekuji za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 potreboval by som trosku poradit pri queste o kafra dollky , jedna sa presnejsie o NPC - Glarice: cmd fiel 07 .. stravil som na ten mape fakt asi 2 hodiny preportil som xy wingov a nenasiel som ju , ani podla databazi tam nieje , tak ak by sa nasiel niekto kto ju nasiel prosim hodte mi to tu dikje pod stanom pekne schovana, od kafry smerom dolava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 je pod stanom pekne schovana, od kafry smerom dolava veeeeelke vdaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ahoj mam potiz se SIGN QUEST, proste mi nelze zatancit, zkousim to kazdy den a nejsem schopen to stihnout, neporadite mi nekdo jak na to?I napoje na rychlost jsem zkousel,zvyseni AGI taky nepomohlo, zkousim to delat s charem Assasin. Predem dekuji za odpoved Tez sem si myslel, ze je tam bug. Musis mit dobre zorientovanou mapu, zaplej zvuk a nesmis behat az dozadu, staci kousek. Chce to trening, ale da se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ahoj mam potiz se SIGN QUEST, proste mi nelze zatancit, zkousim to kazdy den a nejsem schopen to stihnout, neporadite mi nekdo jak na to?I napoje na rychlost jsem zkousel,zvyseni AGI taky nepomohlo, zkousim to delat s charem Assasin. Predem dekuji za odpoved Ked som sign robila ja, instrukcie ktore davalo npc boli zlozitejsie ako skutocne kontrolovane body, tj dalo sa pomerne velke mnozstvo krokov vynechat. Na wiki je tusim ta zjednodusena verzia krokov. Robila som to ale pred vyse rokom, takze nerucim, ze sa nic nemenilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Mam takovy problem: Koschei the Immortal Quest Nemohu najit Lusalku, mela by byt u takoveho mola od 17:00 do 6:00, no a proste tam neni. Nema s tim nekdo nejake skusenosti?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 objavi sa ked prides na koniec mola, ak nie, tak neviem :-)) inak je pod vodou a na prvy pohlad si ju mozno ani nevsimnes :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Mela by tam bejt od 23:00 do 6:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Mela by tam bejt od 23:00 do 6:00 Dekuji, po jedenacte se tam vypravim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 ale potom je divne, ze mne sa tam objavila skor. bola som u nej cca o 18-19:00edit: ak sa ovsem dobre pamatam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Aha, ja prave vidim ze ve skriptu je if (gettime(3)>=23 || gettime(3)<=5)... mrkal jsem na promenny u postavy Iro no aoi a ty souhlasi... tak bych zkusil pockat do 11ti... kdyz se neobjevi, tak to pak nejak vyresime jinak (ikdyz uz asi budu spat)... napiste kdyby to neslo Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tahasca Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Mam problem s questem na boss arenu, v Äásti, kde se po Alfonzovi opakujou slova a on si bere itemy, bez problémů proÄly tři postavy, itemy zmizely, ale když má opakovat Ätvrtá postava, tak se nic nedÄje. Slovo jsem zkouÄela opakovat jak s háÄkem tak bez (KAŠA / KASA) ale nic z toho nebral. Podle GM je s questem vÄe v pořádku, takže chyba musí být u nás. Má nÄkdo nějakou radu? Postava má vÄtÄí lvl než 70, stojí na správném místÄ, má u sebe správné itemy...Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippen Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Mám trochu v problém se zaÄátkem questu Peace to the Arunafeltz. Hned v Morroc Ruins je zapotřebí donést pití pro Foreign Merchanta, ale potulný merchant, který jej má prodat, není ani na celé mapÄ k nalezení. ZkouÄel jsem hledat v různé dny asi 10x. Prosím tedy o radu... Nebo tam to npc dát na stálo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Tam si promluvíÄ s npc Foreign Merchant (které tam je, teÄ vedle nÄj stojím), ale pak nastává problém s hledáním dalÄího NPC (obchodníka) objevujícího se vedle oazy přibližne uprostřed mapy, jenže ten obchodník se tam nechce objevit aÂť bÄháÄ kolem oazy jak chceš ... dÄlal sem ten quest jedno, víckrát už nikdy Edit : Pardon, jde na mÄ íşnava, už ani nějak neÄtu . Ale jak sem řekl, to npc se tam objeví když bÄháÄ po obvodu Oazy ... (snad to nebudete brát jako reklamu), mi to takhle stejnÄ ale nikdy neÄlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.